Hemsidor
Vi erbjuder nu  ett flertal typer av hemsidor och bloggar. Herlitz Computer kan tillsammans med er, skapa en ny hemsida, eller uppdatera en befintlig. Vi har mycket låga priser jämfört med andra webbyråer.
Läs mer...

Internetmarknadsföring
Hemsida är inte allt. Genom en genomtänkt  Internetstrategi når ni avsevärt fler. Denna inkluderar sökmotor-  annonsering och optimering, sponsrade länkar och mycket mer. Kanske även en egen blogg ...
Läs mer...

Kontaktuppgifter
an image
Herlitz Computer AB
Karlskoga
Email: info@herlitz.se

Telefon: 0586 - 390 09
Mobil: 070 - 760 62 50

Hemsida modell tidning

Herlitz Computer kan göra många olika typer av hemsidor. Vad man skall välja beror helt på vilken typ av information man har och hur ofta den skall ändras. Om ni har information som ändras ofta och behöver hållas dagsaktuell, eller om ni själva vill kunna lägga till eller uppdatera hemsidan, är vår tidningsmodell att föredra.

Denna typ av hemsida påminner om dagstidningarnas nättidningar. Vi går tillsammans med er igenom hur ni vill att hemsidan skall se ut, vilken typ av information den skall innehålla, hur många som skall kunna uppdatera den osv. Sedan gör vi sidans design och lägger in er grundinformation. Därefter skapar vi ett system där ni själva lägger till ny information i form av artiklar. Det mesta av informationen på hemsidan kommer att vara artiklar.

Ni utser en eller flera personer till författare och redaktör. Författaren skriver artiklar och lägger in bilder, men ingenting syns på hemsidan förrän er redaktör har godkänt materialet.
Det går att lägga in ett "bäst före datum" på en artikel, så att den automatiskt tas bort när den blir inaktuell.

Vi behöver göra en första genomgång av hemsidans design och innehåll mm, för att kunna ge ett pris.

Även för denna typ av hemsida kan vi ta bilder i era lokaler, göra intervjuer, lägga upp video på hemsidan och mycket mer. Se föregående sida. Vi kan tex. göra en presentation på video i full HD, som sedan kan läggas ut på hemsidan. Allt material (bilder, video) som vi spelar in åt er tillhör er och kan även användas i andra sammanhang, tex reklam.

Vår ordinarie timtaxa gäller då: 495 kr/h ex moms.

Läs mer...

Service
an image

Som företagare är du idag helt beroende av att era datorer, nätverk och Internet- anslutning fungerar.
Snabb och effektiv service är betydelsefullt.

Säkerhet
an image

Mer än 40 % av alla mindre företag gör sällan eller aldrig backup. Tillhör du dem, lever du farligt.
Virus, trojaner och andra hot utvecklas ständigt. Vi har vad du behöver för att möta dem.

Marknadsföring
an image

"Om man inte finns på Internet, så finns man inte."
Detta är ett talesätt som blir mer sant för varje år. En genomtänkt hemsida anpassad för moderna sökmotorer är idag en nödvändighet för de flesta.


“Anlita oss - Ni kommer inte att ångra er.”
-Stefan