Hemsidor
Vi erbjuder nu  ett flertal typer av hemsidor och bloggar. Herlitz Computer kan tillsammans med er, skapa en ny hemsida, eller uppdatera en befintlig. Vi har mycket låga priser jämfört med andra webbyråer.
Läs mer...

Internetmarknadsföring
Hemsida är inte allt. Genom en genomtänkt  Internetstrategi når ni avsevärt fler. Denna inkluderar sökmotor-  annonsering och optimering, sponsrade länkar och mycket mer. Kanske även en egen blogg ...
Läs mer...

Kontaktuppgifter
an image
Herlitz Computer AB
Karlskoga
Email: info@herlitz.se

Telefon: 0586 - 390 09
Mobil: 070 - 760 62 50

Säkerhet

Herlitz Computer har ett brett sortiment av säkerhetsprodukter. Vi har allt från enklare antivirusprogram till avancerade autentiseringssystem, datakryptering och automatiska backupsystem.

Vi saluför bl.a. antivirusprodukter från Symantec och Panda Security. Brandväggar från Cisco, Sonicwall, Netgear och Juniper. UPS från APC, Eaton och HP.

Vi går systematiskt igenom vad ni har för utrustning och vilken typ av data ni hanterar. Sedan ger vi ett eller flera förslag på vilka åtgärder som behöver vidtas för att skydda era data och förhindra framtida driftsavbrott. (Eller så konstaterar vi att ni har tillräckligt skydd redan.) Beroende på vilken typ av verksamhet ni har, kommer olika lösningar att behövas.

Vilken typ av information finns i era datorer? Finns det känsliga uppgifter som inte får komma i orätta händer? Stannar hela er verksamhet ifall en viss dator/server slutar att fungera?
Detta är exempel på frågor som man behöver fundera över.

Läs mer...

Service
an image

Som företagare är du idag helt beroende av att era datorer, nätverk och Internet- anslutning fungerar.
Snabb och effektiv service är betydelsefullt.

Säkerhet
an image

Mer än 40 % av alla mindre företag gör sällan eller aldrig backup. Tillhör du dem, lever du farligt.
Virus, trojaner och andra hot utvecklas ständigt. Vi har vad du behöver för att möta dem.

Marknadsföring
an image

"Om man inte finns på Internet, så finns man inte."
Detta är ett talesätt som blir mer sant för varje år. En genomtänkt hemsida anpassad för moderna sökmotorer är idag en nödvändighet för de flesta.


“Anlita oss - Ni kommer inte att ångra er.”
-Stefan