Hemsidor
Vi erbjuder nu  ett flertal typer av hemsidor och bloggar. Herlitz Computer kan tillsammans med er, skapa en ny hemsida, eller uppdatera en befintlig. Vi har mycket låga priser jämfört med andra webbyråer.
Läs mer...

Internetmarknadsföring
Hemsida är inte allt. Genom en genomtänkt  Internetstrategi når ni avsevärt fler. Denna inkluderar sökmotor-  annonsering och optimering, sponsrade länkar och mycket mer. Kanske även en egen blogg ...
Läs mer...

Kontaktuppgifter
an image
Herlitz Computer AB
Karlskoga
Email: info@herlitz.se

Telefon: 0586 - 390 09
Mobil: 070 - 760 62 50

Hemsida Standard

Herlitz Computer kan göra många olika typer av hemsidor. Vad man skall välja beror helt på vilken typ av information man har och hur ofta den skall ändras. De flesta företag har behov av en presentationssajt där man berättar om företaget och om dess produkter, ger vägbeskrivning och telefonnummer, samt e-post adress till sina besökare. Informationen ändras inte så ofta. Då rekommenderar vi vad vi kallar en standard hemsida. Vår egen hemsida är en sådan.

En hemsida liknande vår egen, med unik design och inlagda texter och bilder, kan vi göra för ca 15 000 kr ex moms.

Vi kan även ta bilder i era lokaler, göra intervjuer, lägga upp video på hemsidan och mycket mer. Detta ingår dock inte i priset ovan. Vi kan också göra en presentation på video i full HD, som sedan kan läggas ut på hemsidan. Allt material (bilder, video) som vi spelar in åt er tillhör er och kan även användas i andra sammanhang, tex reklam.

Vår ordinarie timtaxa gäller då: 495 kr/h ex moms.

Läs mer...

Service
an image

Som företagare är du idag helt beroende av att era datorer, nätverk och Internet- anslutning fungerar.
Snabb och effektiv service är betydelsefullt.

Säkerhet
an image

Mer än 40 % av alla mindre företag gör sällan eller aldrig backup. Tillhör du dem, lever du farligt.
Virus, trojaner och andra hot utvecklas ständigt. Vi har vad du behöver för att möta dem.

Marknadsföring
an image

"Om man inte finns på Internet, så finns man inte."
Detta är ett talesätt som blir mer sant för varje år. En genomtänkt hemsida anpassad för moderna sökmotorer är idag en nödvändighet för de flesta.


“Anlita oss - Ni kommer inte att ångra er.”
-Stefan