Hemsidor
Vi erbjuder nu  ett flertal typer av hemsidor och bloggar. Herlitz Computer kan tillsammans med er, skapa en ny hemsida, eller uppdatera en befintlig. Vi har mycket låga priser jämfört med andra webbyråer.
Läs mer...

Internetmarknadsföring
Hemsida är inte allt. Genom en genomtänkt  Internetstrategi når ni avsevärt fler. Denna inkluderar sökmotor-  annonsering och optimering, sponsrade länkar och mycket mer. Kanske även en egen blogg ...
Läs mer...

Kontaktuppgifter
an image
Herlitz Computer AB
Karlskoga
Email: info@herlitz.se

Telefon: 0586 - 390 09
Mobil: 070 - 760 62 50

Internetmarknadsföring

"Om man inte finns på Internet, så finns man inte."

Detta talesätt säger en hel del om vad det är fråga om. Men det räcker inte att bara finnas, folk måste också kunna hitta er bland alla de miljoner andra hemsidor som finns. Ni behöver ha en adress som gör det lätt för era nuvarande kunder att hitta er information. Ni behöver också vara lätt att hitta via de sökmotorer som era blivande kunder använder. Det finns flera sökmotorer, men i Sverige är Google den som totalt dominerar.

Er hemsida måste med andra ord vara utformad så att det är lätt för Googles programvara att hitta den. Dessutom måste den utformas på ett sådant sätt att både mänskliga besökare och Googles program tycker att den är intressant. Man bör givetvis även ta hänsyn till andra sökmotorer som t.ex. Bing. Även om färre använder dem än Google så kan det vara din stora framtida kund som valt dem.

När Herlitz Computer utformar en hemsida tar vi hänsyn till sökmotorernas sätt att arbeta redan från början. Det innebär att den grundläggande sökmotoroptimering som andra tar bra betalt för ingår i priset hos oss. Fast det går att göra mer än så. Hur mycket och vad, beror på konkurrensen. Det är viktigt att ligga högt på listan som Google (eller någon annan) levererar, och allra helst före dina konkurrenter.

Men internetmarknadsföring handlar om mer än placeringen hos sökmotorn. Det handlar också om klassisk annonsering hos andra sajter, om att få andra sidor att länka till er sida, eller att använda Googles adwords.

Det finns en stor verktygslåda till hands. Och den står till ert förfogande.

Läs mer...

Service
an image

Som företagare är du idag helt beroende av att era datorer, nätverk och Internet- anslutning fungerar.
Snabb och effektiv service är betydelsefullt.

Säkerhet
an image

Mer än 40 % av alla mindre företag gör sällan eller aldrig backup. Tillhör du dem, lever du farligt.
Virus, trojaner och andra hot utvecklas ständigt. Vi har vad du behöver för att möta dem.

Marknadsföring
an image

"Om man inte finns på Internet, så finns man inte."
Detta är ett talesätt som blir mer sant för varje år. En genomtänkt hemsida anpassad för moderna sökmotorer är idag en nödvändighet för de flesta.


“Anlita oss - Ni kommer inte att ångra er.”
-Stefan