Hemsidor
Vi erbjuder nu  ett flertal typer av hemsidor och bloggar. Herlitz Computer kan tillsammans med er, skapa en ny hemsida, eller uppdatera en befintlig. Vi har mycket låga priser jämfört med andra webbyråer.
Läs mer...

Internetmarknadsföring
Hemsida är inte allt. Genom en genomtänkt  Internetstrategi når ni avsevärt fler. Denna inkluderar sökmotor-  annonsering och optimering, sponsrade länkar och mycket mer. Kanske även en egen blogg ...
Läs mer...

Kontaktuppgifter
an image
Herlitz Computer AB
Karlskoga
Email: info@herlitz.se

Telefon: 0586 - 390 09
Mobil: 070 - 760 62 50

Brandväggen - den yttre försvarszonen

En brandvägg är en avancerad dörrvakt som separerar företagets (eller hemmets) inre nätverk från det yttre (Internet).

En brandvägg har flera uppgifter. Dels skall den stoppa datormaskar och annat otyg från att komma in, dels skall den stoppa ovälkomna besökare (hackare). Men brandväggen skall också kunna identifiera och släppa in medarbetare som distansarbetar och släppa förbi behörig trafik som mail och webbsidor. Men tillsammans med den behöriga trafiken finns skräppost och trojaner och liknande som en bra brandvägg kan stoppa. Genom att möta Internethoten redan i brandväggen, minskar risken mycket. Skulle något trots allt slinka igenom finns då ett skyddslager till i form av antivirusprogram i de enskilda datorerna.

En annan uppgift som en del företag väljer att ge brandväggen är att stoppa pornografi och annat olämpligt material, samt att hindra personal från att spela online spel på arbetstid.

Enklare brandväggar har bara den första funktionen, att separera näten och försvåra för maskar och hackers. Avancerade brandväggar har alla ovanstående funktioner, och kan dessutom kontrollera att inte hemligstämplade dokument lämnar företaget via nätverket. Avancerade brandväggar kan scanna all trafik och se till att inte något olämpligt/farligt innehåll passerar. Den kan också begränsa vilka datorer som tillåts ansluta sig till nätverket. Större företag kan också ha brandväggar inom företaget.

Läs mer...

Service
an image

Som företagare är du idag helt beroende av att era datorer, nätverk och Internet- anslutning fungerar.
Snabb och effektiv service är betydelsefullt.

Säkerhet
an image

Mer än 40 % av alla mindre företag gör sällan eller aldrig backup. Tillhör du dem, lever du farligt.
Virus, trojaner och andra hot utvecklas ständigt. Vi har vad du behöver för att möta dem.

Marknadsföring
an image

"Om man inte finns på Internet, så finns man inte."
Detta är ett talesätt som blir mer sant för varje år. En genomtänkt hemsida anpassad för moderna sökmotorer är idag en nödvändighet för de flesta.


“Anlita oss - Ni kommer inte att ångra er.”
-Stefan