Hemsidor
Vi erbjuder nu  ett flertal typer av hemsidor och bloggar. Herlitz Computer kan tillsammans med er, skapa en ny hemsida, eller uppdatera en befintlig. Vi har mycket låga priser jämfört med andra webbyråer.
Läs mer...

Internetmarknadsföring
Hemsida är inte allt. Genom en genomtänkt  Internetstrategi når ni avsevärt fler. Denna inkluderar sökmotor-  annonsering och optimering, sponsrade länkar och mycket mer. Kanske även en egen blogg ...
Läs mer...

Kontaktuppgifter
an image
Herlitz Computer AB
Karlskoga
Email: info@herlitz.se

Telefon: 0586 - 390 09
Mobil: 070 - 760 62 50

Server

När man har flera datorer i ett nätverk eller ställer lite högre krav på säkerhet - är det dags att börja tänka på att skaffa en server.

Med en server lagrar ni alla data på samma ställe. Det är enkelt att göra backup och man kan definiera precis vem som har behörighet att komma åt vilka filer. Det går även att nå filer hemifrån (eller på annan plats) med fjärråtkomst utan att ha kopior av filerna med sig. Detta ger högre säkerhet och minskar risken att blanda gamla och nya versioner. Om en PC krånglar, kan man logga in från en annan och fortsätta att arbeta.

När man är på resa, går det att komma åt mail och dokument som finns på kontoret.
Servicetekniker kan utföra arbete hos er från distans (sparar konsulttimmar).
Och givetvis underlättar det mycket för er personal att kunna ha möjlighet att distansarbeta.

Den mest lätthanterliga servern för ett mindre företag är Microsoft Small Business Server. Den ger möjlighet till central fillagring, inloggning/åtkomstkontroll, skrivarhantering, distansarbete, mail, egen intern hemsida (Intranet), central backup, mm.
Microsoft Office kommer till sin rätt när man har en server. Vissa funktioner i Office kräver att man har en Exchange Server (Microsofts mailserver) för att fungera. Denna ingår i Small Business Server.

Vi kan även installera större Windows Servrar, samt Linux servrar.


Läs mer...

Service
an image

Som företagare är du idag helt beroende av att era datorer, nätverk och Internet- anslutning fungerar.
Snabb och effektiv service är betydelsefullt.

Säkerhet
an image

Mer än 40 % av alla mindre företag gör sällan eller aldrig backup. Tillhör du dem, lever du farligt.
Virus, trojaner och andra hot utvecklas ständigt. Vi har vad du behöver för att möta dem.

Marknadsföring
an image

"Om man inte finns på Internet, så finns man inte."
Detta är ett talesätt som blir mer sant för varje år. En genomtänkt hemsida anpassad för moderna sökmotorer är idag en nödvändighet för de flesta.


“Anlita oss - Ni kommer inte att ångra er.”
-Stefan