Hemsidor
Vi erbjuder nu  ett flertal typer av hemsidor och bloggar. Herlitz Computer kan tillsammans med er, skapa en ny hemsida, eller uppdatera en befintlig. Vi har mycket låga priser jämfört med andra webbyråer.
Läs mer...

Internetmarknadsföring
Hemsida är inte allt. Genom en genomtänkt  Internetstrategi når ni avsevärt fler. Denna inkluderar sökmotor-  annonsering och optimering, sponsrade länkar och mycket mer. Kanske även en egen blogg ...
Läs mer...

Kontaktuppgifter
an image
Herlitz Computer AB
Karlskoga
Email: info@herlitz.se

Telefon: 0586 - 390 09
Mobil: 070 - 760 62 50

Datorer och Program

Vi har ett stort utbud av datorer och program. Vi har en del i lager, och på ett par dagar kan vi ordna fram det mesta. Vi står till tjänst med inköpsrådgivning. Vi analyserar (tillsammans med er) vilka era behov är, och föreslår det som behövs. Ni minimerar därmed risken för felinvesteringar. Vi installerar datorer, skrivare och program, och garanterar därmed att allt fungerar. Vi för även över data från gamla datorer. Det gäller även trasiga datorer, förutsatt att hårddisken är läsbar.

Vi säljer datorer från HP, Acer, IBM, Lenovo, Apple, Sony, Samsung m.fl. Dessutom kan vi själva bygga datorer ifall ni har mer speciella behov. T.ex. datorer för inspelningsstudio eller extrem speldator eller om ni har speciella önskemål angående utseende. Vi är inte bundna till ett visst fabrikat, så vi är helt neutrala när vi ger er råd.

Herlitz Computer AB är Microsoft Partner och tillhandahåller hela Microsofts sortiment. Vi har breda kunskaper inom området och kan ge goda råd, installera, uppdatera och undervisa om samtliga Windows versioner, Microsoft Server, Microsoft Office. Vi levererar och installerar även program från Adobe, Apple, Symantec, Panda Security och många fler.

Vi erbjuder support, fjärrhjälp och telefonsupport på Microsoft Windows (alla versioner), Microsoft Office, Small Business Server, Open Office, nätverk, brandväggar, antivirus mm.


Läs mer...

Service
an image

Som företagare är du idag helt beroende av att era datorer, nätverk och Internet- anslutning fungerar.
Snabb och effektiv service är betydelsefullt.

Säkerhet
an image

Mer än 40 % av alla mindre företag gör sällan eller aldrig backup. Tillhör du dem, lever du farligt.
Virus, trojaner och andra hot utvecklas ständigt. Vi har vad du behöver för att möta dem.

Marknadsföring
an image

"Om man inte finns på Internet, så finns man inte."
Detta är ett talesätt som blir mer sant för varje år. En genomtänkt hemsida anpassad för moderna sökmotorer är idag en nödvändighet för de flesta.


“Anlita oss - Ni kommer inte att ångra er.”
-Stefan