Hemsidor
Vi erbjuder nu  ett flertal typer av hemsidor och bloggar. Herlitz Computer kan tillsammans med er, skapa en ny hemsida, eller uppdatera en befintlig. Vi har mycket låga priser jämfört med andra webbyråer.
Läs mer...

Internetmarknadsföring
Hemsida är inte allt. Genom en genomtänkt  Internetstrategi når ni avsevärt fler. Denna inkluderar sökmotor-  annonsering och optimering, sponsrade länkar och mycket mer. Kanske även en egen blogg ...
Läs mer...

Kontaktuppgifter
an image
Herlitz Computer AB
Karlskoga
Email: info@herlitz.se

Telefon: 0586 - 390 09
Mobil: 070 - 760 62 50

Nätverk och Internet

Vi bygger nätverk av olika storlekar och typer. Allt från små hemmanätverk till större serverbaserade nät. Vi använder HP och Cisco utrustning till större nät och Netgear för mindre. Vi bygger både kabelnät och trådlösa nät. Samt publika trådlösa nätverk för hotell och restauranger.

Ett fungerande internt nätverk och en fungerande anslutning till internet är en nödvändighet för de flesta företag. Men nätverket måste också skyddas. Därför krävs brandväggar och kryptering (främst i trådlösa nät). För ännu högre säkerhet kan man lägga till autentisering, dvs nätverket tillåter inga främmande datorer att ansluta sig. (Det är svårt att hacka ett nät om man inte ens kan koppla in sig på det.)

I ett modernt företagsnät bör man också kunna koppla upp sig utifrån på ett säkert sätt. Vi kan även koppla ihop nätverk via en VPN-länk. Detta gör att man på ett lokalkontor eller på hemmakontoret kan arbeta som om man satt på huvudkontoret, med tillgång till program, filer, skrivare och annat som finns i det nätverket.


Läs mer...

Service
an image

Som företagare är du idag helt beroende av att era datorer, nätverk och Internet- anslutning fungerar.
Snabb och effektiv service är betydelsefullt.

Säkerhet
an image

Mer än 40 % av alla mindre företag gör sällan eller aldrig backup. Tillhör du dem, lever du farligt.
Virus, trojaner och andra hot utvecklas ständigt. Vi har vad du behöver för att möta dem.

Marknadsföring
an image

"Om man inte finns på Internet, så finns man inte."
Detta är ett talesätt som blir mer sant för varje år. En genomtänkt hemsida anpassad för moderna sökmotorer är idag en nödvändighet för de flesta.


“Anlita oss - Ni kommer inte att ångra er.”
-Stefan